foredrag

MEDARBEIDERSKAP OG ARBEIDSGLEDE

Foredrag med fokus på glede

Jeg vil påvirke flere arbeidsplasser til å jobbe for mer arbeidsglede og godt medarbeiderskap. I mine foredrag Medarbeiderskap gjør en forskjell! og Sats på arbeidsgleden setter jeg fokus på dette.


Tidsrammen bestemmer du – og ønsker du et innhold som er bedre i tråd med deres behov, tilpasser jeg alltid mine foredrag til det som er mest nyttig og relevant for dere.


Skap bevissthet om hvordan hver og en bidrar til å løse oppgavene, være en god kollega og opptre lojalt ovenfor arbeidsgiver.

Godt medarbeiderskap gjør en forskjell – la ditt arbeidsmiljø få kjenne på det!

foredrag

Sats på arbeidsgleden

  • Arbeidsgleden er vår viktigste ressurs. Vi ønsker alle å ha medarbeidere og kolleger som kommer på jobb fordi de har lyst, føler mening og glede i jobben sin.
  • Når vi også vet at ansatte i arbeidsmiljøer med stor grad av arbeidsglede leverer bedre resultater enn andre, – da er det bare å satse på mer arbeidsglede!
  • I dette foredraget setter Renate fokus på hvorfor arbeidsglede er så utrolig viktig, hva som gir oss denne gleden og hvordan vi kan jobbe sammen for å skape enda mer av den.

Ta bevisste valg som fremmer arbeidslysten

Undersøkelser viser at medarbeidere som går på jobb fordi de har lyst leverer bedre enn de som går på jobb fordi de må. Dette har jeg erfart selv, og min erfaring er helt i tråd med undersøkelsen.


Ikke bare leverer jeg bedre på jobb, jeg er også en bedre mamma, kone og venninne når jeg kan glede meg til hver arbeidsdag. Derfor jobber jeg med det jeg gjør – å få flere til å ta bevisste valg som fremmer gleden!


Målet mitt er å gi deg lyst til å ta tak i ditt eget medarbeiderskap, så du kan bidra positivt på din arbeidsplass.

foredrag

Godt medarbeiderskap gjør en forskjell!

  • Å jobbe for en kultur preget av godt medarbeiderskap gir verdi. Hvordan kan vi ta tak i medarbeiderskapet og hva kan vi gjøre i praksis for å utvikle det?
  • Medarbeiderskap handler om hvordan hver og en forholder seg til sine arbeidsoppgaver, kolleger og arbeidsgiver. Skap bevissthet rundt dette ved å sette medarbeiderskap på agendaen.
  • Engasjer ledere og medarbeidere til å se sitt eget medarbeiderskap og hvordan vi sammen kan bli enda bedre. I dette foredraget gir Renate dere kick-starten dere trenger for å komme igang!

Renate Skaue Jørgensen

kontakt og book renate

Ønsker du å skape mer glede og bedre samarbeid på din arbeidsplass?

Renate jobber for å fremme arbeidsglede og godt medarbeiderskap.
Send en forespørsel her - selvfølgelig helt uten forpliktelser.

Kontakt oss via knappen - eller på tlf: 911 16 989 / kontakt@athenas.no