om renate skaue

Jeg startet Skauro AS i 2012 og har siden da jobbet med å fremme arbeidsglede og medarbeiderskap i store og små bedrifter, private og offentlige over hele landet.


Med god forankring i teori og med treffende eksempler, bidrar jeg med engasjerende foredrag og workshops om arbeidsglede, yrkesstolthet og medarbeiderskap. Jeg er en forkjemper for at vi alle skal gå på jobb fordi vi har lyst og ikke fordi vi må.


Jeg brenner for arbeidsglede, engasjement og yrkesstolthet. Jeg trigges av og jobber for at flere skal se at det lønner seg å legge til rette for, og å bidra til, engasjement og ansvarlighet på egen arbeidsplass. Mine verdier er ekteengasjert og troverdig, og jeg gjør mitt aller beste for å levere god kvalitet i tråd med mine verdier og kundens behov.


Av utdannelse har jeg en Bachelor i markedsføring fra Handelshøgskolen BI, med spesialisering i bedriftsutvikling. Utover det har jeg veilederutdanning i medarbeiderskap fra TeamWork OU, instruktørutdanning fra SAS,  bedriftsinterne kurs og Ledelse i Front fra NNL. Jeg er spesielt interessert i formidling og hvordan jeg bruker meg selv i rollen som formidler, og har gjennomført kursene Impact Communicator 1 og 2 og Impact Leader 1 hos performance trainer Roxana Kia i København.


Jeg har over 30 års arbeidserfaring fra salg, marked, HR- og IA-arbeid, ulike styreverv og erfaring med oppstart av egen bedrift.

Renate Skaue

kontakt og book renate

Ønsker du å skape mer glede og bedre samarbeid på din arbeidsplass?

Renate jobber for å fremme arbeidsglede og godt medarbeiderskap.
Send en forespørsel her - selvfølgelig helt uten forpliktelser.

Kontakt Renate via knappen - eller på tlf: 482 44 040 / renate@skauro.no